25 jaar Nekka-Nacht

 

Op zaterdag 21 april zal Nekka vzw voor zijn 25ste verjaardag in het prachtige authentieke kader van De Roma in Borgerhout een verrassende maar ongelooflijk kwalitatieve affiche aanbieden.

 

Deze 25ste Nekka-Nacht wil alle liefhebbers van het hedendaagse Nederlandstalige lied beNIEUWd maken. Het festival zet dan ook de poorten wijd open voor jong talent. En daagt de enkele gevestigde waarden uit om met hen in unieke duetten te gaan, zo akoestisch en zo puur mogelijk.

 

Alle gedaanten van het Nederlandstalige lied zullen aan bod komen: de poëtische hiphop van Brihang, de indie-elektropop van In een Discotheek, het beklijvende muziektheater van Kommil Foo, het Antwerpse chanson van Wally, de eerste Nederlandstalige stappen van Tom Kestens die Aafke Romeijn meebrengt, het frisse luisterlied uit Nederland van Stephanie Struijk, de nieuwe adem van Yevgueni, de heerlijke Zuid-Afrikaanse kijk op onze kleinkunst door Stefan Dixon, de pompende dj-set van de zeer talenvolle jonge dj 5snapback en de thuiskomende Hannelore Bedert.

 


Alle arrangementen

Viparrangement

21/04 Toon details