Billy Ocean

+ Sarah Jane

met voor & na Sugar Onion Sounds dj's

 

Over nostalgie gesproken!

Weinig artiesten vatten zo goed die heerlijke jaren 80 sound als Billy Ocean. Met hits als Loverboy, Love Really Hurts Without You, Get Outta My Dreams, Get Into My Car en natuurlijk het onsterfelijke When The Going Gets Tough (The Tough Get Going) (uit Jewel Of The Nile) kampeerde hij in de late jaren 70 en doorheen de jaren 80 wekenlang aan de top van de internationale hitparades.

Ondertussen zijn we een paar decennia verder, verkocht Billy Ocean meer dan 30 miljoen platen en heeft hij een klein dozijn gouden en platina albums op de kast staan. Met Here You Are: The Best Of Billy Ocean blikte hij vorig jaar dan ook tevreden terug op een rijk gevulde carrière. Maar Billy Ocean is nog lang niet van plan op pensioen te gaan. Bij zijn laatste Belgische passage waren de aanwezigen het er roerend over eens: op een podium geeft Billy de jongere garde zonder pardon het nakijken. We blinken onze dansvloer alvast op, Billy Ocean is in town!

www.billyocean.com

 

Sarah-Jane staat  bekend om haar dynamische stijl, opvallende persoonlijkheid en soulvolle stem. Haar sound is een unieke mix van soul en Caraïbische klanken die werkt op hart, ziel én dansbenen. Na haar ontdekking op Eurosonic Noorderslag in 2015 stond Sarah-Jane al op Nort Sea Jazz Festival en werd ze in 2016 genomineerd als Best Female Artist én Best Single bij de NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards.

Te ontdekken!

www.sarahjanemusiq.com

 

 


Alle arrangementen

Roma Royale

15/11 Toon details