Pukkelpop

 

Pukkelpop is een vierdaags festival dat sinds 1985 georganiseerd wordt. Het groeide uit van een klein lokaal muziekgebeuren tot een alternatief openluchtfestival. Inmiddels behoort Pukkelpop tot de absolute top van de Europese muziekevenementen.

 

Verbondenheid met het publiek staat er al meer dan 30 jaar centraal.

 

Pukkelpop gaat bewust voor een progressieve muziek- en randprogrammatie. Bijna 200 actuele kleppers, levende legendes en visionaire alternatieve acts wisselen mekaar af op één van de verschillende podia. Van stevige rockacts, ingetogen singersongwriters, pure pop, pompende house tot gloeiende metal: alles kan en mag op Pukkelpop.


Op de site van Petit Bazar vind je alles wat met (straat)theater te maken heeft, maar dan in de aller-, maar werkelijk allerruimste zin van het woord. Food Wood is  een fata morgana voor foodies en wie al 's eerder op Pukkelpop was, weet dat er niet alleen óp elke hoek maar ook bijna ín elke hoek iets te beleven valt.

 

Het festival houdt ook van tradities; zoals het Boilerfeestje op de vooravond van de eerste festivaldag. Festivalgangers zetten eerst hun tenten op in één van de omliggende campingarea’s en gaan dan voluit voor een eclectische warming-up

 

Slapen op Pukkelpop is voor vele festivalgangers de helft van de fun. Blijf je graag wat langer hangen of rij je liever niet meer naar huis? Mag het wat meer zijn met aparte douches en toiletten, gratis lockers, WIFI en een gezellige lounge? Opteer dan voor het glampingaanbod van Camping Relax+.

 

 


Alle arrangementen

VIP tickets Pukkelpop 2018

16/08, 17/08, 18/08 Toon details