Pukkelpop

 

Pukkelpop is een driedaags festival dat sinds 1985 georganiseerd wordt. Het groeide uit van een klein lokaal muziekgebeuren tot een alternatief openluchtfestival. Inmiddels behoort Pukkelpop tot de absolute top van de Europese muziekevenementen.

 

Het festival is een allesomvattende belevenis waar verbondenheid met het publiek al meer dan 30 jaar centraal staat.

 

Pukkelpop gaat voor een progressieve muziek- en randprogrammatie. Bijna 200 actuele kleppers, levende legendes en visionaire alternatieve acts wisselen mekaar af op een van de verschillende podia. Van stevige rockacts, ingetogen singersongwriters en mokerslagen van pure pop over pompende house tot gloeiende metal. Alles kan en mag op Pukkelpop. Op de sites van Petit Bazar en Salon Fou kan je terecht voor alles wat met straattheater te maken heeft en wellness in de aller-, allerruimste zin van het woord. Gerechten van over heel de wereld vind je in het gezellige Food Wood, op Baraque Futur staat duurzaamheid centraal.

 

Ook dit jaar kan je terecht in Cookpit voor culinaire en creatieve lekkernijen bereid door de chefs van de toekomst. Geniet van funky tastings met zicht op de Main Stage. Om de summer feel compleet te maken worden er ook overheerlijke cocktails geserveerd. De bar is elke festivaldag van 11u00 tot 22u00 open, Cookpit van 16u00 tot 22u00. Voor een vlotte bediening wordt gevraagd op voorhand te reserveren, dat kan vanaf 4 personen. Voor vragen en reservaties kan je terecht bij an@pukkelpop.be. Fijnproevers begin alvast te likkebaarden!

 

Slapen op Pukkelpop is voor vele festivalgangers de helft van de fun. Blijf je graag wat langer hangen of rij je liever niet meer naar huis? Mag het wat meer zijn met aparte douches en toiletten, gratis lockers en WIFI en een gezellige lounge? Kies dan de ideale kampeerformule op Camping Relax+.

 


Alle arrangementen

VIP tickets Pukkelpop 2017

17/08, 18/08, 19/08 Toon details