Yevgueni

Tijd is alles

 

Voor de fans van nederpop, behoeft de band Yevgueni geen introductie meer. Tijd is alles, het zesde album van de groep, is het meest persoonlijke tot dusver. Frontman Klaas Delrue schrikt niet terug voor gevoelige teksten met een maatschappelijke boodschap. Tijd is altijd en overal, maar ook - en vooral - steeds vaker te kort. De geboorte van zijn dochtertje in 2016 deed Klaas nadenken. Over de tijd waarin zij aan haar grote levensavontuur begint. Maar ook dat het hoog tijd is voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien.

 

Live is Yevgueni volgens kenners bij elk album straffer geworden. Een traditie die zonder twijfel wordt voorgezet bij deze releasetour: een band die snakt naar het podium, een blij weerzien met het publiek en frisse versies van nieuwe songs. Voeg daarbij een aantal klassiekers en vergeten parels en je krijgt een verrassende achtbaanrit, inclusief vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Tijd is alles, maar dit wordt weer een avond pure winst!

 

PERS

'Mooi hoe Klaas Delrue alweer meer vragen stelt dan antwoorden geeft. Misschien zingt hij met de stem van een jonge generatie mensen met vele mogelijkheden maar niet altijd evenveel houvast.' (RADIO 1)

"Zanger Klaas Delrue laat er geen twijfel over bestaan: zijn vaderschap heeft zijn leven veranderd. Dat blijkt duidelijk op het nieuwe album Tijd is alles." (DE STANDAARD)

"Klaas is een klasse entertainer die zijn publiek letterlijk omarmd en mee laat genieten van zijn leefwereld. Hij laat zich hierbij omringen door muzikanten die met zoveel spelplezier hun instrumenten bespelen, dat je steeds opnieuw een adrenalinestoot te verwerken krijgt." (SNOOZECONTROL)

 

KLAAS DELRUE (ZANG, AKOESTISCHE GITAAR); GEERT NOPPE (TOETSEN, ZANG); MAARTEN VAN MIEGHEM (BAS, AKOESTISCHE GITAAR, ZANG); STEF VANSTRAELEN (DRUMS, PERCUSSIE); PATRICK STEENAERTS (ELEKTRISCHE GITAAR)

 

www.yevgueni.be

 

 


Alle arrangementen

Roma Royale

01/03 Toon details