Natalia

Me & My Producer

 

Het verhaal van Natalia begint in 2003, waar ze tijdens de finale van het VTM-programma Idool op een eervolle tweede plaats eindigt. Het begin van een ongelooflijk succesverhaal voor de Kempense: vijf platinum-albums, uitverkochte Sportpaleisconcerten en succesvolle tournees door heel Vlaanderen,  coach in The Voice en een glansrol in Liefde voor Muziek.

 

Steve Willaert, die al verantwoordelijk was voor Natalia’s albums Back For More en This Time, was in 2016 executive producer voor het zesde en nieuwste album In My Blood. De samenwerking tussen Natalia en Willaert is altijd optimaal geweest en tijdens de studio-opnames van In My Blood ontstond het idee om de Me & My Producer-tournee nieuw leven in te blazen. 

 

"Ik wil het publiek meer geven dan alleen maar mijn liekes", belooft Natalia. Muziek stroomt door Natalia's aderen en performen voor haar fans is haar ultieme adrinaline-rush. De Roma ontvangt de Vlaamse superster voor de eerste keer als hoofdact, en daar kijken we nu al ongelooflijk naar uit!

 

www.natalia.be

 

 


Alle arrangementen

Roma Royale

02/03 Toon details