Werchter Boutique 2018

 

NAAST BRUNO MARS OOK OSCAR AND THE WOLF OP WERCHTER BOUTIQUE 2018

 

Headliner Bruno Mars krijgt mooi gezelschap op Werchter Boutique 2018. Oscar And The Wolf is van het beste van eigen bodem. Max Colombie imponeert zowel op plaat als op het podium. De recensent van De Morgen was 'overdonderd, overweldigd en overrompeld' na de recente dubbele passage van Oscar And The Wolf in het Antwerpse Sportpaleis. Max Colombie & co pakten uit met een fenomenale show. Die brengen ze ook mee naar het grote podium van Werchter op zaterdag 16 juni.

 

Met Bruno Mars en Oscar And The Wolf zijn nu twee namen voor Werchter Boutique 2018 gekend. Nog meer sterke popacts worden binnenkort aan de affiche toegevoegd. 

 

Oscar And The Wolf klinkt als de ideale titel voor een sprookje. Dat is het ook voor Max Colombie, de bedenker en de bezieler van het project. Vanuit het schijnbare niets ontpopte de jongeman zich met het album ‘Entity’ (2014) tot het wonderkind van de Belgische popmuziek. Hij deed dingen die niemand hem had voorgedaan. En al zeker niet op zo’n prille leeftijd. Zwoele verleidingsdansen als ’Princes’, ‘Undress’ en ‘You’re Mine’ (met Raving George) zorgden voor uitverkochte Sportpaleizen en extatische festivalweides. Tijdens Rock Werchter 2017 wist een uitzinnig publiek Colombie tot tranen toe te beroeren. Op zijn jongste -nu al gouden- album ‘Infinity’ (2017) begeleidt hij zijn weemoedige soul voor de 21ste eeuw naar de dansvloer. Toppers als ‘Breathing’ en ‘Runaway’ blinken even fel als de excentrieke podiumpakken van hun geestelijke vader. Internationale klasse.

 

Bruno Mars start met geweldige songs te schrijven voor anderen. In 2010 trekt hij zijn solo-carrière op gang. Debuutalbum ‘Doo-Wops and Hooligans’ laat horen hoe uniek zijn talent is en hoeveel we van hem mogen verwachten. In 2011 staat hij op Rock Werchter. Even later verkoopt hij Vorst Nationaal uit. The only way is up. Tweede album 'Unorthodox Jukebox' brengt meer en nog beter. Het wordt duidelijk dat de Amerikaan -geboren op Hawaï- even slim en funky is als Prince en van Michael Jackson de kunst heeft geërfd om perfecte pop te maken. Sinds ‘Uptown Funk’ (2014) - de dansbom zit ondertussen aan bijna 3 miljard views op YouTube- is de hele wereld daar ook van overtuigd. Met zijn jongste album '24K Magic' (2016) doet hij er nog een schep bovenop. Hij is nu -op zijn 32ste- een man van vele awards, van miljoenen sales, van alles wat blinkt. Ook live schittert Bruno Mars. Hij is een meesterlijk entertainer, een perfectionist met een stomende band in zijn rug. Bruno Mars is dé popster van de 21ste eeuw.

 

 


Alle arrangementen

VIP hospitality arrangement

16/06 Toon details